...ez már sok...

2010.05.30. 21:48

Most az a furcsa, hogy nem kételkedek... de ha meg erre gondolok akkor az ugrik be, hogy mi az hogy nem kételkedet? :O még ilyet...

A lelkipásztorunk néhány igehirdetésben azt mondta, hogy "egyszer csak, valamilyen megmagyarázhatatlan módon elkezd minden változni". Talán ez a változás? Hogy nem kételkedek?

De most komolyan... minek kételkedjek? Már annyira rohadtul elegem van ám ebből. Folyton megkérdezem, hogy de most tényleg? Válasz: Igen. Akkor mi a szarér kínzom magam ezzel?? Miért nem tudok egyszerűen bízni? Azért, mert a körülmények nem engem igazolnak, hanem az ellenkezőjét és így nagyon nehéz! És nincs mellettem senki, nem támogat senki ebben. Nem mondja azt senki, hogy igen higgy benne, Isten képes csodákat tenni! Ezt is megfoja tenni, ha megígérte! Nem.. csak azt mondják, hogy lépj túl.

A bejegyzés trackback címe:

https://tothecross.blog.hu/api/trackback/id/tr282043359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása