Huh... hát rég írtam...

Időközben elkezdődött a suli... -.-" de amúgy nem olyan rossz mint amilyenre számítottam... van pár lukas órám, meg nemis kell annyit bejárni, szóval egész tűrhető:)

A barátommal tegnap voltunk 1 hóónaposaaak :))) Hála Istennek:)

És most minden jó, nem veszekszünk, nincs semmi negatívum. Mióta elhatároztam, hogy megváltozok úgy érzem, hogy megy is. És igazából tudjátok mi a legjobb?

Az, hogy azóta jó nem azt mondom, hogy boldog vagyok.... deee jó a kedvem.. eléggé:) és közel járok a boldogsághoz is:)

Sőőt most az Úrral is "jó" a kapcsolatom:) Mióta kevesebbet vagyok a Robival... sajnos a suli  miatt, azóta több idő van Istenre. És bár az rossz, hogy kevesebbet látom a Robit.. nagyon rossz elég nehezen bírom :S de viszont Istennel meg annál jobb... és ez nagyon sokat jelent:)

Most a Szilvivel is jó minden hála Istennek:)

Csak jaj vannakrossz dolgok.... Pár barátom eléggé szenved.. családi okok stb miatt...Imádkozom értük.... Remélem, hogy jobb lesz mindannyiuknak!

Áldott az Úr!

"Mert minden, ami Istentől született, legyőzi a világot!" János 5,4

A bejegyzés trackback címe:

https://tothecross.blog.hu/api/trackback/id/tr991369427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanillati (törölt) 2009.09.28. 05:05:37

Olvaslak,a szívem egyre boldogabb.

WhoAmI? 2009.09.28. 22:00:54

@tanillati: örülök, hogy örömet szerzek neked ezzel:)
süti beállítások módosítása