...Szilvinek...

2009.10.13. 19:45

"Uram, hallgasd meg imádságomat, figyelj könyörgésemre! Hallgass meg, mert hű és igaz vagy te! Ne szállj perbe szolgáddal, hiszen egy élő sem igaz előtted! Mert ellenség üldöz engem, földre tiporja életemet, sötétségbe taszít, mint régen a meghaltakat. Lelkem elcsüggedt bennem, szívem megdermedt bensőmben. Visszaemlékezem a régi napokra, végiggondolom minden tettedet, elmélkedem kezed alkotásain. Imádkozva nyújtom feléd kezem, lelkem utánad eped, mint a szikkadt föld. Siess, Uram, hallgass meg, mert odavan lelkem. Ne rejtsd el orcádat előlem, mert olyan leszek mint a sírba szállók! Hadd halljam minden reggel, hogy hűséges vagy, hiszen benned bízom! Ismertesd meg velem, melyik úton járjak, mert hozzád vágyódik lelkem. Ments meg ellenségeimtől, Uram, nálad keresek oltalmat! Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton! Tartsd meg életemet nevedért, Uram, hozz ki engem a nyomorúságból a te igazságodért...." Zsolt. 143

A bejegyzés trackback címe:

https://tothecross.blog.hu/api/trackback/id/tr51448167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RuthSz. 2009.10.13. 19:55:05

AMEN! (köszönöm)

tanillati (törölt) 2009.10.14. 17:29:21

Olyat éreztem most a szívemnél mintha Te mondtad volna ezeket és féltettelek ,mi van veled ,ez vajon mi lehet?Olvasás közben jött, de utána értettem az imát mindőnk fohásza ez.
süti beállítások módosítása